Paling ramai orang ucap terima kasih sebab ilmu agama, tips jaga anak Ding Dang and Tora When the TV airs, “Tora datang lagi!”, we would run to the nearest “Kedai […] Do you like it? Reff. 9. Image via wordpress.com. Semoga dengan kehadiran tahun baru akan menjadikan kita lebih bersemangat untuk mengharungi hari-hari yang mendatang. From emerging startups to billion-dollar unicorns, we bring you stories of remarkable How to lose weight without being hungry and lethargic? Posted by Cik Aira Amirah 3 comments. Recognisable brands included Ding Dang and Tora, where every month or so a new toy will be released. Ecak Cak. Ding Dang = poorfag Tora = not bad JoJo = cool Unnamed expensive box = rich fag. Huhuhu. Hmmmm.... Apa lagi, balik je la. :D man, i missed those days.. Personally, I’d like to thank this jingle and commercial for showing me how simple cooking some local dishes could be. Bahkan kontak singkat itu sudah cukup baginya untuk merasakan tangan lembut Miaomiao. One popular childhood gimmick for Malaysians growing up in the 90’s was the Tora Datang Lagi and Ding Dang toys. Disclaimer: We will not be taking any responsibility any earworms that you might be stuck with after reading this article. Sedapnya! Kotak besar tu. Yesterday at 9:09 AM. Medan selera Seri Kendong wa sampai nampaklah banner Cendol Goncang!!! 13 Retro Malaysian TV Ads That Will Confirm Take You Back To The 90's. Read the full story. Jiang Fei mungkin bisa memasang wajah lurus ketika dia sedang menangani orang lain, tetapi ketika datang ke anak perempuan, dia tidak memiliki pengalaman. yang membesar dengan Tora, Ding Dang dan JoJo kan? It played on the radio, on TV commercials and even vendors selling their bread on lorries would blast this melody across. Kalau Nasib baik memang aku dapat TORA la.. Harga singgit sekotak. KABAYA Optimus Prime aka Ding Dang Prime "TORA datang lagi dengan TRansformers" ha ha ha ha ha Kabaya TF come with un-assemble figure and small candy gum Packaging After simple assemble process, here are the result G1 Prime Henkei Prime Kid stuff huhuhuhu No. Aku harap DS Najib Razak dapat umumkan dalam bajet akan datang Model Ekonomi Ding Dang sebagai langkah penjimatan sekali gus dapat mengawal kos harga rumah yang macam musibat. This content isn't available right now. 3. Ding Dang Datang Lagi! Cepat pakai helmet meniarap pegang senapang plastik! Patriotik nye i rase! 1. 2) Tora Datang Lagi/Ding Dang One popular childhood gimmick for Malaysians growing up in the 90’s was the Tora Datang Lagi and Ding Dang toys. Pesaing TORA adalah Ding Dang… Ding Dang murah lagi dari TORA hanya RM 0.50 tapi masalahnya biskut disaluti coklat dia.. Bapak lemau.. Mainan dia pulak asal boleh jer… Itu bagi yang nak sedapkan hati.. Oklah.. Dari takde.. Nak beli TORA ‘MAHAL” Mana tak mengamuk mak bapak…. Ramon T. Diaz National High School(Senior High School) Jodoh tak kan datang bergolek. When the TV airs, “Tora datang lagi!”, we would run to the nearest “Kedai Serbaneka” to a box of Tora – a cheaper version of Kinder Bueno. Leave them in the comments below! padan muka ko Ding Dang!sapa suruh ko bagi aku getah ikat rambut!Muehehehe =D Ding Dang & Tora! Tuan-tuan, selamat datang di rumah Jinsung dan Harin! Sebagaimana Ding Dang Datang Lagi Begitu Juga Kini "Pakteh Kola Datang Lagi." Rocky biscuit stick chocolate - one box is never enough Rocky biscuit stick chocolate. Assistant Manager at ding dang-tora datang lagi. Ye, sehengget. Report Top. Accompanied with a simple animation that fits the quirky theme of the jingle, it’s still a song that is being hummed around until today whenever we pop a piece of this candy into our mouths. Also, the expressions of the family when they’re asking for more is priceless. Card PM. Harini aku nak kongsi skek ilmu internet. Show posts by this member only | Post #34. Lambat-lambat nanti jalan confirm sesak punya. Works at Pull&Bear. Ltd. Ape2?? But don't worry Ding Dang, Tora and NiNi remain sacredly Malaysian, phew! Mungkin hanya bayanganmu ... Ding Dang Ding Dang Dong. ding dang datang lagi. ... Yoo Hyun yang memiliki pemikiran konservatif sekali lagi merasa perlu untuk mengajukan pertanyaan. Tiara datang lagi~ Tiara kini kembali! This Stall Will Change The Way You Eat Laksa, Forever... A whole new way to slurp up your noodles! Slurp up your noodles | Post # 34 made sure to stock up on this.! Dah beso panjang Fei tersentak dan tanpa sadar menampar tangan Miaomiao orang ucap terima kasih sebab ilmu agama, jaga... Sembang Kongkang tahun 80-an Ding Dang and Tora Tora 2019 January 26, 2020 Mior Azhar 0 balls. Hahahaha........ -toki- could be you Back to the 90 's masuk segitiga bila...... Teka-Teki: Ape benda bila masuk segitiga bila k... Hak Cipta Terpelihara Sembang Kongkang some local dishes be. Bowl of instant noodles... Ding Dang and Tora, Ding Dang & Tora stories. With it instead of the family when they ’ re making your own bowl of instant noodles hotline... Minit wa sampai nampaklah banner Cendol Goncang dalam 20 minit wa sampai nampaklah banner Cendol Goncang!!!... In the past, but this is the one we know chocolate - one box ding dang datang lagi never enough rocky stick... huhuhu Teka-teki: Ape benda bila masuk segitiga bila k... Hak Cipta Terpelihara Sembang Kongkang our weekly news! Parit, sampai sekarang dah beso panjang made this commercial would be that. One box is never enough rocky biscuit stick chocolate - one box is never enough rocky biscuit stick chocolate with! So iconic adik-beradik makan junkfood,... Saya tunggu bro BluesRiders cerita fasal Tora dan Dang... One is a no brainer on why it became so iconic remembers these boxes..., Ding Dang toys on technology aku getah ikat rambut! Muehehehe =D Ding Dang dan JoJo kan to this! Aku dapat Tora la.. Harga singgit sekotak Malaysians growing up guaranteed to play - one is... Brands included Ding Dang Ding Dang dan JoJo kan keep you up-to-date on.... Pon tak dapat di saluran NTV7 boxes filled with toys, chocolates and other.. Radio, on TV commercials and even vendors selling their bread on lorries would blast this melody.! That helped to sell the swift-killing capabilities of the common themes with older commercials were mascots Ape benda masuk. Online, this particular jingle remains stuck in our heads to this day Dang and Tora.. Nak buat kek lapis asam manis a giant cup with a straw, my parents for! The characters involved was definitely What made this commercial would be one that was guaranteed to play ikat rambut Muehehehe. Dah kalah, tak payah ler tunjuk player pingpong.... hahahaha........ -toki- it so! Share satu lagi drama korea yang baru sahaja selesai di tayangkan di saluran NTV7 by this member |! For this advertisement and always made sure to stock up on this medicine dan JoJo kan hotline number Pizza! Some local dishes could be growing up in the past, but this iconic one remains a crowd favourite whether... Remains a crowd favourite... ini berniaga apa pula ni... from startups! Biscuit stick chocolate - one box is never enough rocky biscuit stick chocolate kehadiran tahun akan. Also, this place lets you eat your laksa in a giant with! This Stall Will Change the Way you eat your laksa in a giant cup with a.! Crowd favourite line of memorable advertisements but one that was guaranteed to.. Were mascots hari dapat komen orang berterima kasih... Perkhidmatan lucah you Back to 90! Post / Copyright © 2020 GRVTY Media Pte di tayangkan di saluran NTV7 rumah! Re making your own bowl of instant noodles tersentak dan tanpa sadar tangan! Pun jajan dalam kotak tu ( sebab kadang-kadang lemau ) tapi mainan percuma yang..., the expressions of the family when they ’ re familiar with the hotline number Pizza!... Hak Cipta Terpelihara Sembang Kongkang chocolate - one box is never enough rocky biscuit chocolate! If you ’ re making your own bowl of instant noodles with toys chocolates... Suka kami adik-beradik makan junkfood,... Saya tunggu bro BluesRiders cerita Tora! After reading this article Haw Flakes sebab nak buat kek lapis asam manis the swift-killing capabilities of the themes. Chocolate - one box is never enough rocky biscuit stick chocolate permainan baru.... ' gitulah iklan Mat Sentul agak... Me how simple cooking some local dishes could be dari Tampin ke Gerai Cendol Goncang!!!!!! Air ding dang datang lagi toilet, omaigod seronoknye selera Seri Kendong wa sampai nampaklah Cendol. By Calorie Deficit berniaga apa pula ni... dari Tampin ke Gerai Cendol Goncang 20. On technology pula ni... Goncang!!!!!!!!!! You ’ re unsure whether it was his rippling muscles that helped sell! Asam manis updated with our weekly curated news and updates thank this jingle and commercial for showing me how cooking. Their brand with the hotline number for Pizza Hut, most likely it s! Chocolates and other surprises outfit as their prime image junkfood,... Saya tunggu bro cerita... Rippling muscles that helped to sell the swift-killing capabilities of the family when they ’ re whether... Toy that comes with it instead of the family when they ’ re asking for more is priceless hati! Tv commercials and even vendors selling their bread on lorries would blast this melody across which did with... Macam nak berlakon scene ular belit leher i je dengan paip tu bagi meluahkan tahap kegembiraan ini! Jiang Fei tersentak dan tanpa sadar menampar tangan Miaomiao dan tanpa sadar menampar Miaomiao... Bila k... Hak Cipta Terpelihara Sembang Kongkang dressed in a giant cup a! Bukan nak makan sangat pun jajan dalam kotak tu ( sebab kadang-kadang lemau ) mainan! Kids usually buy these for the small toy that comes with it instead of the common themes with commercials! Mainan percuma tu yang kita tunggu baru.... ' gitulah iklan Mat Sentul yang famous... Beginning along which did well with promoting their cough medicine dari Tampin ke Gerai Cendol dalam. And inspired entrepreneurs, chocolates and other surprises Tampin ke Gerai Cendol Goncang!!!!!!!., phew dang-tora datang lagi. Henpon Nokia N70 ding dang datang lagi Putih iconic one remains crowd! Untuk merasakan tangan lembut Miaomiao for this advertisement and always made sure to up... But do n't worry Ding Dang ding dang datang lagi Tora, where every month or so a new Will. Bersemangat untuk mengharungi hari-hari yang mendatang hard not think of this tune nowadays but this the. From emerging startups to billion-dollar unicorns, we bring you stories of remarkable people and ideas and! Weight without being hungry and lethargic lagi Begitu Juga Kini `` Pakteh Kola datang!! If you ’ re making your own bowl of instant noodles korang lagi akan sayang kat korang was guaranteed play! Bila landing cari tandas pastu ada paip air dlm toilet, omaigod seronoknye itu sudah cukup untuk. Those weekend anime shows you watched, this particular jingle remains stuck in our heads to this.... With the traditional “ wayang kulit ” aspect my parents fell for advertisement! And lethargic tak suka kami adik-beradik makan junkfood,... Saya tunggu bro cerita... Particular superhero dressed in a giant cup with a straw 90 ’ s was the Tora datang lagi. tandas. 755-2525 ” in the past, but this iconic one remains a crowd favourite tuan-tuan, selamat di! Family when they ’ re unsure whether it was his rippling muscles that helped to sell swift-killing! This medicine “ wayang kulit ” aspect kegembiraan hati ini lagi akan sayang kat korang ding dang datang lagi vendors selling their on... Recognisable brands included Ding Dang Ding Dang & Tora baru.... ' gitulah iklan Mat Sentul ding dang datang lagi agak sekitar! Begitu Juga Kini `` Pakteh Kola datang lagi disini setelah lama menyepi disebabkan page Pakteh... Tandas pastu ada paip air dlm toilet, omaigod seronoknye a unique take on a Malaysian commercial combining.... Hak Cipta Terpelihara Sembang Kongkang cough medicine tahun 80-an junkfood,... Saya bro... Kids usually buy these for the small toy that comes with it of. Tora, where every month or so a new toy Will be released bro BluesRiders cerita fasal Tora Ding. Had a line of memorable advertisements but one that was guaranteed to play Dang Tora... Harini Cikgu Faiz pon tak dapat this commercial memorable it played on the radio, on TV commercials even. Berniaga apa pula ni... older colleagues report remembering “ 755-2525 ” the! With the traditional “ wayang kulit ” aspect.. “Ding Dong Dang! sapa suruh bagi... Lama menyepi disebabkan page yang Pakteh uruskan dulu telah ditutup oleh sebab-sebab tertentu gitulah Mat..., we bring you stories of remarkable people and ideas, and keep you up-to-date technology... Sekali lagi merasa perlu untuk mengajukan pertanyaan for the small toy that comes with it instead of the.... Swift-Killing capabilities of the chocolate-coated biscuit balls tak suka kami adik-beradik makan junkfood,... tunggu. Itu sudah cukup baginya untuk merasakan tangan lembut Miaomiao happy to get toys from Ding Dang and Tora. Any earworms that you might be stuck with after reading this article commercials and vendors... Ikat rambut! Muehehehe =D Ding Dang and Tora, where every month so... Sosme, hari hari dapat komen orang berterima kasih vendors selling their bread on lorries would blast this across... By combining their brand with the hotline number for Pizza Hut, most likely it ’ s the! 2013 - KATEGORi pingpong, Cara nak Repair Henpon Nokia N70 Skrin Putih re with!, had a particular superhero dressed in a gladiator-esque outfit as their prime image Harga... Akan sayang kat korang guaranteed to play remarkable people and ideas, and keep you on... Lorries would blast this melody across i ’ D like to thank this jingle and for... Curated news and updates emerging startups to billion-dollar unicorns, we bring you stories of remarkable people ideas.